Loyaltrees

Aantrekkelijk loyaliteitssysteem Loyaltrees beloont ecobewust gedrag én draagt bij aan binnenstedelijke vergroening.

Groene (buiten)kans

Steeds meer mensen (en bedrijven) denken na over hoe ze hun footprint kunnen verkleinen en handelen daar ook naar. Ze kiezen bijvoorbeeld voor elektrisch rijden, voor vintage kleding en meubilair en/of voor circulaire bouwmaterialen. Uitgezonderd de duurzaamheidwinst die ze hiermee behalen, staat daar weinig extra tegenover. Met Loyaltrees verander jij dat. Loyaltrees is een spaarsysteem dat ecobewust gedrag beloont en stimuleert.

Hoe het werkt

 • Loyaltrees inventariseert welke bedrijven zich nadrukkelijk richten op het stimuleren van ecobewust gedrag bij consumenten/bedrijven. Loyaltrees brengt deze vervolgens bij elkaar om samen te participeren in een loyaliteitssysteem (soort ‘groene airmiles’). Kickstart voor jou!
 • Loyaltrees kwantificeert (in samenwerking met de deelnemende bedrijven) de ecobesparingen en kent op basis daarvan aan iedere ‘ecodaad’ spaarpunten toe.
 • Jouw spaarpunten worden in het systeem automatisch omgezet in het sparen voor stadsvergroening: een urban jungle boom. Daarnaast kun jij dezelfde hoeveelheid punten besteden in de Loyaltrees shop aan duurzame producten. Of je kunt nog meer bijdragen aan de urban jungle boom.

Impact!

Met Loyaltrees:

 • Verleid je consumenten (nog vaker) te kiezen voor ecobewust gedrag.
 • Verleid je bedrijven in te stappen in het loyaliteitssysteem – wat resulteert in meer ecobewust gedrag bij zowel bedrijven als consumenten.
 • Draag je met de urban jungle bomen bij aan stadsvergroening (en daarmee ook aan het tegengaan van hittestress, aan een betere luchtkwaliteit en aan meer biodiversiteit).
 • Draag je met de Loyaltrees shop bij aan de verkoop van duurzame producten.
Of bekijk andere duurzame bussinessconcepten

Kennis maken?

Winie van Oorschot

Founder & Impactinvestor

Ik ben: sterk purpose gedreven, een ervaren entrepreneur en een daadkrachtige leider. 

Mijn specialisaties zijn: marketing en bedrijfsvoering. Mijn ervaring hierin heb ik vooral opgedaan in mijn rol als directeur/eigenaar van Apples of Orange, een businessmarketingbureau dat bedrijven ondersteunt op het gebied van strategie, business development, marketing, communicatie en effectief leiderschap. 

Mijn meest impactvolle initiatieven zijn

 • Apples of Orange
 • Huddles Business Marketing 
 • Referro Customer Care
 • Urban Mining Collective 

Het is mijn doel om: de wereld te verbeteren door een goede ondernemer te zijn en andere impactondernemers te ondersteunen. 

Dat bereik ik bij Huddles door: als sparringprofessional impactondernemers met ambitie te begeleiden in het ontwikkelen van hun talenten en het succesvol realiseren van hun droom. 

By the way: ik heb een passie voor sport en ben een gepassioneerde golfer met een grote liefde voor Puglia.

Frank Ponsioen

Founder & Impactinvestor

Ik ben: een ervaren accountant, adviseur en bestuurder. 

Mijn specialisaties zijn: finance en consultancy. Ervaring op dit gebied heb ik vooral opgedaan in mijn rol als directeur/mede-eigenaar van Klankboard. Dit is een adviesbureau dat bedrijven ondersteunt op het gebied van financiële en bedrijfsorganisatorische vraagstukkken. 

Mijn meest impactvolle initiatieven zijn

 • Economic Development Board Alphen aan den Rijn
 • Grant Thornton Accountants en Adviseurs
 • Klankboard

Het is mijn doel om: als klankbord en sparringpartner jou of jouw onderneming bij te staan in het realiseren van de (bedrijfs)doelstellingen die moeten bijdragen aan een betere wereld.

Dat bereik ik bij Huddles door: te zorgen dat het dagelijks management en het beheer van participaties binnen Huddles Venture Studios op orde is. 

By the way: ik ben een fanatieke golfer en doe dat regelmatig in de Algarve.