De Huddles-formule:

het team

Bij Huddles Venture Studios werken we aan een betere toekomst. We gaan voor een circulaire economie met nieuwe businessmodellen en -technieken, een positieve impact op het klimaat en een inclusievere samenleving. Hier zetten we ons maximaal voor in met een team dat bestaat uit impactinvestors met verschillende achtergronden en een proven trackrecord. Investors die de rol aannemen van investeerder, business- en financiële coach. En dat met één gezamenlijk doel: impactondernemers breed ondersteunen en daarmee verandering bewerkstelligen en versnellen. Driving the change!

Binnen Huddles zijn de werkwaarden impactvol, innovatie en toewijding leidend. Want als deze drie waarden samenkomen, gebeurt er iets. Energie gaat stromen en je zet daadwerkelijk iets duurzaams in beweging. ‘To huddle’ is een term uit de Amerikaanse sportwereld, waarbij sporters de koppen bij elkaar steken om beter te kunnen scoren. Wij vinden het belangrijk om als team regelmatig samen te komen. We brengen jouw en onze dromen in kaart en ontdekken hoe we die waar kunnen maken. We motiveren elkaar en we vieren successen. Samen, omdat het echt moet. Zeker nu. Doe jij met ons mee?

Kennis maken?

Frank Ponsioen

Founder & Impactinvestor

Ik ben: een ervaren accountant, adviseur en bestuurder. 

Mijn specialisaties zijn: finance en consultancy. Ervaring op dit gebied heb ik vooral opgedaan in mijn rol als directeur/mede-eigenaar van Klankboard. Dit is een adviesbureau dat bedrijven ondersteunt op het gebied van financiële en bedrijfsorganisatorische vraagstukkken. 

Mijn meest impactvolle initiatieven zijn

  • Economic Development Board Alphen aan den Rijn
  • Grant Thornton Accountants en Adviseurs
  • Klankboard

Het is mijn doel om: als klankbord en sparringpartner jou of jouw onderneming bij te staan in het realiseren van de (bedrijfs)doelstellingen die moeten bijdragen aan een betere wereld.

Dat bereik ik bij Huddles door: te zorgen dat het dagelijks management en het beheer van participaties binnen Huddles Venture Studios op orde is. 

By the way: ik ben een fanatieke golfer en doe dat regelmatig in de Algarve. 

Winie van Oorschot

Founder & Impactinvestor

Ik ben: sterk purpose gedreven, een ervaren entrepreneur en een daadkrachtige leider. 

Mijn specialisaties zijn: marketing en bedrijfsvoering. Mijn ervaring hierin heb ik vooral opgedaan in mijn rol als directeur/eigenaar van Apples of Orange, een businessmarketingbureau dat bedrijven ondersteunt op het gebied van strategie, business development, marketing, communicatie en effectief leiderschap. 

Mijn meest impactvolle initiatieven zijn

  • Apples of Orange
  • Huddles Business Marketing 
  • Referro Customer Care
  • Urban Mining Collective 

Het is mijn doel om: de wereld te verbeteren door een goede ondernemer te zijn en andere impactondernemers te ondersteunen. 

Dat bereik ik bij Huddles door: als sparringprofessional impactondernemers met ambitie te begeleiden in het ontwikkelen van hun talenten en het succesvol realiseren van hun droom. 

By the way: ik heb een passie voor sport en ben een gepassioneerde golfer met een grote liefde voor Puglia.