De Huddles-formule:

jouw kickstart

Als we jouw dromen en realisatieplannen in kaart hebben, testen we of je over de talenten beschikt die als ondernemer onmisbaar zijn. Blijk jij een ondernemer in hart en nieren te zijn? Dan starten we met het programma. Drie jaar lang ondersteunen we je in het opbouwen van een succesvolle impactonderneming. Of deze nu ontstaat vanuit je eigen bedrijfsconcept of gebaseerd is op een concept uit de koker van Huddles.

Je krijgt altijd het volgende ondersteuningspakket aangeboden:

De impactinvestors helpen je op weg met een financiële bijdrage. Daarnaast mag je de kennis, ervaring en producten/diensten vanuit hun uitgebreide netwerk benutten.
Binnen jouw Huddles Venture Studio bouw je een eigen team, dat deels bestaat uit Huddles Sparringprofessionals. Zij geven je de handvatten om het maximale uit jouw businessplan te halen.
Je kunt de hulp inschakelen van ons Shared Service Centre, zodat jij je kunt focussen op wat voor jou het allerbelangrijkste is. Impact maken natuurlijk. Vanuit ons Shared Service Centre zorgen we onder andere voor werkruimtes, facilitaire voorzieningen en administratieve ondersteuning.
Dat is nog eens een kickstart! Ook helpen we je bij het opstellen van de juiste duurzaamheidsrapportages van jouw bedrijf, die volgens de richtlijnen van de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) in de toekomst verplicht zijn. Deze rapportages tonen de duurzame impact van je bedrijf feitelijk aan. Dit levert je een belangrijke voorsprong op in de markt.

Let's Huddle

Sta jij inmiddels te springen om dit driejarige kickstartavontuur met Huddles aan te gaan? Wij zijn benieuwd naar je doelen en/of ideeën! Via de button kun je contact met ons opnemen om ze te bespreken:

Kennis maken?

Winie van Oorschot

Founder & Impactinvestor

Ik ben: sterk purpose gedreven, een ervaren entrepreneur en een daadkrachtige leider. 

Mijn specialisaties zijn: marketing en bedrijfsvoering. Mijn ervaring hierin heb ik vooral opgedaan in mijn rol als directeur/eigenaar van Apples of Orange, een businessmarketingbureau dat bedrijven ondersteunt op het gebied van strategie, business development, marketing, communicatie en effectief leiderschap. 

Mijn meest impactvolle initiatieven zijn

  • Apples of Orange
  • Huddles Business Marketing 
  • Referro Customer Care
  • Urban Mining Collective 

Het is mijn doel om: de wereld te verbeteren door een goede ondernemer te zijn en andere impactondernemers te ondersteunen. 

Dat bereik ik bij Huddles door: als sparringprofessional impactondernemers met ambitie te begeleiden in het ontwikkelen van hun talenten en het succesvol realiseren van hun droom. 

By the way: ik heb een passie voor sport en ben een gepassioneerde golfer met een grote liefde voor Puglia.

Frank Ponsioen

Founder & Impactinvestor

Ik ben: een ervaren accountant, adviseur en bestuurder. 

Mijn specialisaties zijn: finance en consultancy. Ervaring op dit gebied heb ik vooral opgedaan in mijn rol als directeur/mede-eigenaar van Klankboard. Dit is een adviesbureau dat bedrijven ondersteunt op het gebied van financiële en bedrijfsorganisatorische vraagstukkken. 

Mijn meest impactvolle initiatieven zijn

  • Economic Development Board Alphen aan den Rijn
  • Grant Thornton Accountants en Adviseurs
  • Klankboard

Het is mijn doel om: als klankbord en sparringpartner jou of jouw onderneming bij te staan in het realiseren van de (bedrijfs)doelstellingen die moeten bijdragen aan een betere wereld.

Dat bereik ik bij Huddles door: te zorgen dat het dagelijks management en het beheer van participaties binnen Huddles Venture Studios op orde is. 

By the way: ik ben een fanatieke golfer en doe dat regelmatig in de Algarve.