Maak maximaal impact met jouw investering

De uitdagingen van vandaag en morgen vragen om nieuw ondernemerschap en lef. Onze ondernemers zijn klaar om impact te maken. Maar, een goede kickstart is essentieel voor het opbouwen van een succesvolle onderneming. Wil jij iets voor de wereld betekenen en heb je het lef om te investeren in duurzame impact? Draag bij aan het Huddles Impactfonds en maak het verschil!

Draag bij aan de

perfecte kickstart

Als investeerder bezit je een waardevol kapitaal, dat bestaat uit euro’s, kennis en een interessant netwerk. En laat dat nu precies zijn wat onze ondernemers nodig hebben voor een goede start van hun impactonderneming. Overtuig jij samen met hen de markt ervan dat succesvolle ondernemers van betekenis zijn voor onze samenleving?

Het Huddles Impact Fonds investeert per deelneming € 175.000,-. Dit bedrag is opgedeeld naar cash out investment, professionele begeleiding van drie jaar en een bijdrage aan de organisatiekosten. Al vanaf € 25.000,- kun je deelnemen in dit fonds. En daarmee bijdragen aan de kickstart van in totaal elf impactbedrijven.

Enthousiast om

te investeren in impact?

Dan nodigen wij je van harte uit om te horen welke geweldige plannen onze impactondernemers hebben. Bel ons of meld je via het contactformulier voor het maken van een afspraak. Graag tot snel!

Kennis maken?

Winie van Oorschot

Founder & Impactinvestor

Ik ben: sterk purpose gedreven, een ervaren entrepreneur en een daadkrachtige leider. 

Mijn specialisaties zijn: marketing en bedrijfsvoering. Mijn ervaring hierin heb ik vooral opgedaan in mijn rol als directeur/eigenaar van Apples of Orange, een businessmarketingbureau dat bedrijven ondersteunt op het gebied van strategie, business development, marketing, communicatie en effectief leiderschap. 

Mijn meest impactvolle initiatieven zijn

  • Apples of Orange
  • Huddles Business Marketing 
  • Referro Customer Care
  • Urban Mining Collective 

Het is mijn doel om: de wereld te verbeteren door een goede ondernemer te zijn en andere impactondernemers te ondersteunen. 

Dat bereik ik bij Huddles door: als sparringprofessional impactondernemers met ambitie te begeleiden in het ontwikkelen van hun talenten en het succesvol realiseren van hun droom. 

By the way: ik heb een passie voor sport en ben een gepassioneerde golfer met een grote liefde voor Puglia.

Frank Ponsioen

Founder & Impactinvestor

Ik ben: een ervaren accountant, adviseur en bestuurder. 

Mijn specialisaties zijn: finance en consultancy. Ervaring op dit gebied heb ik vooral opgedaan in mijn rol als directeur/mede-eigenaar van Klankboard. Dit is een adviesbureau dat bedrijven ondersteunt op het gebied van financiële en bedrijfsorganisatorische vraagstukkken. 

Mijn meest impactvolle initiatieven zijn

  • Economic Development Board Alphen aan den Rijn
  • Grant Thornton Accountants en Adviseurs
  • Klankboard

Het is mijn doel om: als klankbord en sparringpartner jou of jouw onderneming bij te staan in het realiseren van de (bedrijfs)doelstellingen die moeten bijdragen aan een betere wereld.

Dat bereik ik bij Huddles door: te zorgen dat het dagelijks management en het beheer van participaties binnen Huddles Venture Studios op orde is. 

By the way: ik ben een fanatieke golfer en doe dat regelmatig in de Algarve.