Packadore

Verpakkingscollectief Packadore verovert de markt met innovatieve en bewezen aantrekkelijke en duurzame verpakkingsoplossingen.

Groene (buiten)kans

Verpakkingen zijn goed voor 20% van al het afval (en bij consumenten voor maar liefst 33%). Hier is een berg duurzaamheidwinst te behalen. Dit lukt echter alleen als je vele bij de verpakkingsindustrie betrokken experts en (keten)partners bij elkaar brengt. Packadore doet precies dit om zijn missie te vervullen: duurzame en aantrekkelijke verpakkingsoplossingen ontwikkelen voor álle doelgroepen zodat merken hiermee hun wereldwijde footprint verkleinen. Dáár ga jij voortvarend mee aan de slag.

Hoe het werkt

 • Packadore ontwikkelt en maakt gebruik van slimme tools waar de participerende merken/bedrijven en het collectief hun voordeel mee doen. Denk aan:
  • De Sustainability Packchecker (0-meting footprint en helder advies over hoe een merk/bedrijf deze kan verkleinen).
  • De ‘Feel Good Price’ Packchecker (met gebruikmaking van neuro- onderzoek consumentengedrag beter voorspellen): hoe maak je verpakkingen duurzaam en verleidelijk en dus gewild?
 • Er staat nu al een collectief (zie packadore.com). Dit collectief heeft jou als kwartiermaker (kartrekker) nodig. Jij ZIET de kansen van Packadore en vermarkt deze graag. Kickstart voor jou!

Impact!

Met Packadore:

 • Loop je voorop met duurzame, innovatieve en bewezen aantrekkelijke verpakkingsconcepten waar de markt snel zijn voordeel mee kan doen.
 • Draag je zo bij aan het verduurzamen en verminderen van verpakkingsafval en dus aan het verkleinen van de footprint van merken/bedrijven.
Of bekijk andere duurzame bussinessconcepten

Kennis maken?

Winie van Oorschot

Founder & Impactinvestor

Ik ben: sterk purpose gedreven, een ervaren entrepreneur en een daadkrachtige leider. 

Mijn specialisaties zijn: marketing en bedrijfsvoering. Mijn ervaring hierin heb ik vooral opgedaan in mijn rol als directeur/eigenaar van Apples of Orange, een businessmarketingbureau dat bedrijven ondersteunt op het gebied van strategie, business development, marketing, communicatie en effectief leiderschap. 

Mijn meest impactvolle initiatieven zijn

 • Apples of Orange
 • Huddles Business Marketing 
 • Referro Customer Care
 • Urban Mining Collective 

Het is mijn doel om: de wereld te verbeteren door een goede ondernemer te zijn en andere impactondernemers te ondersteunen. 

Dat bereik ik bij Huddles door: als sparringprofessional impactondernemers met ambitie te begeleiden in het ontwikkelen van hun talenten en het succesvol realiseren van hun droom. 

By the way: ik heb een passie voor sport en ben een gepassioneerde golfer met een grote liefde voor Puglia.

Frank Ponsioen

Founder & Impactinvestor

Ik ben: een ervaren accountant, adviseur en bestuurder. 

Mijn specialisaties zijn: finance en consultancy. Ervaring op dit gebied heb ik vooral opgedaan in mijn rol als directeur/mede-eigenaar van Klankboard. Dit is een adviesbureau dat bedrijven ondersteunt op het gebied van financiële en bedrijfsorganisatorische vraagstukkken. 

Mijn meest impactvolle initiatieven zijn

 • Economic Development Board Alphen aan den Rijn
 • Grant Thornton Accountants en Adviseurs
 • Klankboard

Het is mijn doel om: als klankbord en sparringpartner jou of jouw onderneming bij te staan in het realiseren van de (bedrijfs)doelstellingen die moeten bijdragen aan een betere wereld.

Dat bereik ik bij Huddles door: te zorgen dat het dagelijks management en het beheer van participaties binnen Huddles Venture Studios op orde is. 

By the way: ik ben een fanatieke golfer en doe dat regelmatig in de Algarve.