Edia

Edia koffiecorners biedt consumenten gezonde, lekkere en duurzaam gemaakte en verpakte tussendoortjes en dranken (zoals koffie) aan.

Groene (buiten)kans

Zin in een (snel) tussendoortje en/of een echt goede kop koffie? Maar dan wél gezond en ecobewust gemaakt én verpakt? Dat is nog niet makkelijk. Het meeste dat je aangeboden wordt door de bekende koffie- en fastfoodketens voldoet hier niet aan. Dat kan anders. Met Edia (En Dit Is Anders) voorzie jij in een keten van aantrekkelijke koffiecorners die wél in die groeiende duurzame behoeften voorziet.

Hoe het werkt

 • Edia zoekt proactief de samenwerking op met winkelketens, tankstations en ‘high traffic-gebieden’ om hen te enthousiasmeren voor dit nieuwe concept.
 • Edia selecteert ook de ecobewuste partners die voorzien in het juiste assortiment voor Edia.
 • Edia kijkt steeds met de betreffende partner hoe de ‘bemensing’ van de corners optimaal ingericht kan worden.
 • Er zijn nu al partijen in ons netwerk die graag ‘shop in shop’ gebruik willen maken van Edia. Kickstart voor jou!

Impact!

Met Edia:

 • Bied je consumenten milieuverantwoorde en gezonde alternatieven als het om tussendoortjes en dranken gaat. Zo draag jij bij aan zowel een gezondere als een duurzamere samenleving.
 • Zet je vol in op de groeicapaciteit van Edia en zorg jij er zo voor dat deze positieve impact alleen maar groter wordt.
Of bekijk andere duurzame bussinessconcepten

Kennis maken?

Winie van Oorschot

Founder & Impactinvestor

Ik ben: sterk purpose gedreven, een ervaren entrepreneur en een daadkrachtige leider. 

Mijn specialisaties zijn: marketing en bedrijfsvoering. Mijn ervaring hierin heb ik vooral opgedaan in mijn rol als directeur/eigenaar van Apples of Orange, een businessmarketingbureau dat bedrijven ondersteunt op het gebied van strategie, business development, marketing, communicatie en effectief leiderschap. 

Mijn meest impactvolle initiatieven zijn

 • Apples of Orange
 • Huddles Business Marketing 
 • Referro Customer Care
 • Urban Mining Collective 

Het is mijn doel om: de wereld te verbeteren door een goede ondernemer te zijn en andere impactondernemers te ondersteunen. 

Dat bereik ik bij Huddles door: als sparringprofessional impactondernemers met ambitie te begeleiden in het ontwikkelen van hun talenten en het succesvol realiseren van hun droom. 

By the way: ik heb een passie voor sport en ben een gepassioneerde golfer met een grote liefde voor Puglia.

Frank Ponsioen

Founder & Impactinvestor

Ik ben: een ervaren accountant, adviseur en bestuurder. 

Mijn specialisaties zijn: finance en consultancy. Ervaring op dit gebied heb ik vooral opgedaan in mijn rol als directeur/mede-eigenaar van Klankboard. Dit is een adviesbureau dat bedrijven ondersteunt op het gebied van financiële en bedrijfsorganisatorische vraagstukkken. 

Mijn meest impactvolle initiatieven zijn

 • Economic Development Board Alphen aan den Rijn
 • Grant Thornton Accountants en Adviseurs
 • Klankboard

Het is mijn doel om: als klankbord en sparringpartner jou of jouw onderneming bij te staan in het realiseren van de (bedrijfs)doelstellingen die moeten bijdragen aan een betere wereld.

Dat bereik ik bij Huddles door: te zorgen dat het dagelijks management en het beheer van participaties binnen Huddles Venture Studios op orde is. 

By the way: ik ben een fanatieke golfer en doe dat regelmatig in de Algarve.